Oficjalnie otwieramy MenoForum!
Drogie Panie, z radością witamy Was na MenoForum, gdzie dzielimy się radami, doświadczeniami i realnym wsparciem. To właśnie dzięki rozmowie łatwiej odnaleźć kierunek i spokojniej przemierzać menopauzalne ścieżki – krok po kroku, we własnym tempie. MenoForum powstało po to, aby żadna z nas nie musiała przechodzić przez ten etap życia samotnie. Im więcej historii, głosów i doświadczeń się tu pojawi, tym lepiej będziemy sobie radzić z wyzwaniami, jakie stawia przed nami natura. Czasem wystarczy jedno zdanie albo świadomość, że ktoś czuje dokładnie to samo. MenoForum to pierwsza w Polsce w pełni anonimowa przestrzeń dla dojrzałych kobiet, w której możecie: – pytać o wszystko – bez wstydu i bez tabu; – dzielić się sprawdzonymi sposobami na objawy menopauzalne i inne życiowe rozterki; – rozmawiać bez oceniania, w atmosferze zrozumienia i życzliwości. MenoForum to miejsce na prawdziwe historie i wsparcie – od kobiet, które doskonale rozumieją, z czym się mierzysz. Wspólnie łatwiej odzyskać poczucie kontroli, spokój i pewność, że ten etap można przejść na własnych zasadach. Zachęcamy Was do pisania, czytania i aktywnego udziału w dyskusjach. Każda wiadomość to kolejny drogowskaz na naszej wspólnej mapie. MenoForum – Radzimy sobie w menopauzie. ❤️ Bo gdy dzielimy się radami, łatwiej pokonujemy wyzwania dnia codziennego. PS. Zachęcamy do zapoznania się z zasadami MenoForum, aby nasze rozmowy przebiegały w atmosferze szacunku i harmonii – dokładnie takiej, jakiej wszystkie teraz potrzebujemy.
ja też się przykładam do podziękowań, wreszcie ktoś o nas kobietach dojrzałych pomyślał, bo jak długo możemy być niewidzialne dla świata!
Wreszcie trafiłam na stronę na której jest rzetelna wiedza i można pogadać z innymi kobietkami. Zabawię tu na dłużej.
Wspaniała inicjatywa i najlepsze miejsce do spotkań ponieważ , możemy zarówno korzystać z obszernej wiedzy na stronce ale również w bezpieczny sposób porozmawiać bez obaw że przypadkowe osoby będą komentować, ponadto możemy pozostać anonimowe co ułatwi rozmowy na delikatne tematy , ja jestem na TAK !
Bardzo fajna stronka, brakowało na rynku takiej kompleksowej platformy dla kobiet w tym trudnym okresie zmian. Będę tu z pewnością zaglądać.
Dziękujemy za Twoją opinię i zapraszamy do gorących dyskusji i korzystania z MenoNawigatora!
Nie trzeba mnie zachęcać już korzystam z Menonawigatora i czuję, że będzie mi łatwiej zrzucić zbędne kilogramy.