Logo
MenoAdminka ADMIN2 miesiące temu
Inne zagadnienia

Nasza społeczność rośnie w siłę!

Dzień dobry! 🌸 Witamy serdecznie wszystkie nowe Panie, które dołączyły do naszego grona w mijającym tygodniu! Bardzo się cieszymy, że jesteście z nami 💕 Z każdym tygodniem jest nas coraz więcej i to naprawdę ogromna radość widzieć, jak nasza społeczność rośnie. Jeszcze bardziej cieszy nas fakt, że coraz więcej z Was regularnie korzysta z Menonawigatora – to najlepszy dowód, że takie narzędzie było potrzebne. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, wątpliwości czy po prostu chcecie coś przedyskutować – jesteśmy tutaj dla Was. Życzymy Wam wszystkim spokojnego, dobrego i ciepłego nowego tygodnia! 🌼 Niech będzie dla Was pełen pozytywnej energii. Wasza MenoAdminka 💗

14
Aby uczestniczyć w dyskusji, musisz być zalogowana
Załóż konto
EwelinaF2 miesiące temu

dzień dobry wszystkim !

GabrielaG2 miesiące temu

serdecznie witam wszystkich ! cieszę się z takiego anonimowego forum bo myślę że komfort naszych rozmów na tematy dość intymne jest bardzo ważna , pozdrawiam !

Dominika802 miesiące temu

bardzo podoba mi się menopedia , fajna i bardzo czytelna strona, dużo informacji , będę korzystać i dziękuję za przyjęcie do menoforum !!! , mam sporo pytań , rozmawiajmy bo to jest duże wsparcie dla nas w tym okresie

AniaLi2 miesiące temu

dziękuję za przyjęcie na menoforum!

AgnieszkaP2 miesiące temu

Ja jestem nowa i cieszę się że znalazłam menopedię, nareszcie rzetelna wiedza w artykułach której nie mogłam znaleźć w necie . Mam nadzieję że na forum będziemy mogły podyskutować o naszych "bolączkach" i to anonimowo . wypisuje się z grup na FB !:-)

Izabelka2 miesiące temu

dziękuję za przyjęcie , witam wszystkich!

Liniana2 miesiące temu

Witam Menoadminkę i wszystkie dziewczyny ! Dziękuję za powitanie i możliwość dołączenia do forum :-)

MenoAdminka ADMIN2 miesiące temu

Pisz śmiało co Ci w duszy gra, jesteśmy tutaj aby Cię wspierać!